dimarts, 23 de juny del 2015

Compartim lectures fa balanç del curs

El dilluns 23 de juny, les persones que Compartim lectures al Casal de l'Esquerra, ens hem trobat per fer un balanç del que ha estat el curs i preparar el següent.

Pel que fa al balanç, en el “platet” dels encerts, hi posem les lectures triades, i la periodicitat amb la que ens trobem, ( una hora setmanal ).

En el “platet” dels inconvenients hi hem posat el local on ens trobem, que per ser de tot el col·lectiu del Casal de l'Esquerra, és inevitable que hi hagi a vegades la presència d'altres persones que encara que no vulguin fan enrenou. També la poca constància de persones que degut a les seves ocupacions es veuen en la necessitat de no assistir a una o vàries sessions.

Un cop fet el balanç, hem pres com a mesures correctores; demanar a la biblioteca Vicente Aleixandre, que ens cedeixi un espai, a poder ser tots els dilluns de 6 a 7. També incorporar-nos de forma mixta al Club de lectura d'aquesta mateixa biblioteca. Diem mixta perquè elles es troben un cop al mes i nosaltres volem continuar amb les trobades setmanals. Així doncs, agafaríem el mateix llibre, aniríem a la trobada mensual però ens seguiríem trobant setmanalment per compartir la lectura d'aquest mateix llibre.

No cal ni dir, que esperem a tothom qui vulgui per a compartir les lectures.

Passeu un bon estiu.

divendres, 12 de juny del 2015