dilluns, 22 de setembre del 2008

Els colors ja son aqui!



Amb una campanya titulada "els colors ja són aquí", l'AEB presenta la seva nova seu social i alhora seu d'"El Casal de l'Esquerra" que inauguren el proper dissabte 27 de setembre. Així els cartells anònims apareguts la setmana passada pels carrers de Badia que deien "els colors són a punt d'aparèixer" ja tenen explicació.
Fa uns anys, l'ajuntament va fer una campanya que sota la imatge d'uns edificis grisos exposava el lema Badia del Vallès, dona-li color, participa, i sembla qe l'AEB vol respondre a aquella crida. "Sí, es tracta de respondre modestament, volem obrir l'espai de que disposem a les persones o entitats que el necessitin, i amb això contribuir a donar color a la vida cultural, social i política de Badia" ha afirmat un responsable de l'AEB que va afegir que no volen que el nou espai de l'avinguda Burgos sigui unicament seu de la seva activitat política.
Per celebrar l'obertura d'aquest nou espai ciutadà s'ha organitzat una petita festa amb la participació de diverses entitats i grups del municipi per oferir activitats als ciutadans que vulguin apropar-se fins a la plaça de La Sardana. Activitats infantils al matí amb l'esplai Foc Nou, música amb l'Agrupació Musical, pregó amb el grup de teatre Faranduleros Locales, tastet de Cous-Cous amb l'Associació d'Ajuda a l'Immigrant o rock amb els Singingmorning són algunes de les activitats programades. "Volem convidar a tothom a la festa on aprofitarem per presentar les activitats que es desenvoluparan durant els mesos següents que inclouran tallers, tertúlies, projeccions, concerts i altres" segons Sergio Escribano, regidor de l'AEB.