divendres, 7 d’octubre de 2011

Festa popular 3er d’aniversari d’El casal de l’Esquerra a la Plaça de la Sardana


Celebren el tercer aniversari del casal amb un dissabte ple d’activitats per a totes les edats.

Un sopar a l’aire lliure per una vuitantena de participants va tancar ahir dissabte una setmana de celebració i portes obertes en el tercer aniversari d’El Casal de l’Esquerra. Abans del sopar va tenir lloc l’actuació de KinaTeka Teatre amb l’obra Societat al Límit (SL) i l’animació infantil de Jaume Ibars, així com uns tallers per a nens i nenes. En conjunt, una festa popular força reeixida a la Plaça de La Sardana, tot i l’amenaça de pluja que va planar per les activitats.

Durant la setmana, que van anomenar tres anys de colors en referència a la seva aposta inicial de contribuir a donar color a Badia, els diferents grups i entitats que desenvolupen activitats al Casal s’han mostrat a la ciutadania. El grup d’amics del cinema Zinexin, el Banc del Temps de Badia, l’Oficina de Drets Socials, el grup senderista Trotacamins o la Cooperativa de Consum La cistella de Badia a més del moviment polític local Alternativa d’Esquerres per Badia han fet algunes de les seves activitats de forma oberta a la plaça per donar-se a conèixer.
Segons els organitzadors de la celebració, aquests tres anys El Casal de l'Esquerra ha servit d’ajut per a que hagin sorgit propostes de revitalització de la vida social molt interessants que sobrepassen l'àmbit de l'AEB i que han trobat a la plaça de La Sardana l’espai i el recolzament per començar. “En el moment de la seva inauguració vam dir que no volíem que fos només la nova seu de l’Alternativa d’Esquerres per Badia, que això seria com malbaratar un recurs en un poble de recursos limitats. Vam dir que volíem contribuir a donar color a Badia, colors ben diversos obrint l’espai a aquelles entitats o persones que el necessitesin per treballar en la millora de Badia des del carrer i realment les activitats que s’hi venen desenvolupant van força més enllà de la tasca social i política de l’AEB” va enfatitzar un dels responsables que va voler recordar que continuen oberts a fomentar la utilització del casal per part de grups de persones que ho puguin necessitar.