dilluns, 5 d’abril del 2010

Mani contra l'atur el dissabte. Què fem?

Hola,

El proper dimecres dia 7 la asamblea de parados ha convocat una xerrada a la sala de plens de l'ajuntament a les 18 h. Des d'El Casal de l'Esquerra volem aprofitar aquesta cita per celebrar a la seva finalització una petita trobada per tractar la convocatòria de manifestació que pel proper 10 d'abril ha impulsat CGT-Catalunya, i que transcorrerà pels carrers de la nostra ciutat on té el seu final. La manifestació té el lema "Contra l'atur, la precarietat i l'exclusió social" [més info http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article3755].

Des de Badia, la gent d'ElCasal de l'Esquerra creiem que cal aprofitar aquesta iniciativa dels i les sindicalistes de la CGT, tant per sumar-nos a una manifestació amb la que ens identifiquem com per evidenciar que la nostra ciutat no es quedarà de braços plegats per defensar un municipi i una comarca on les condicions de treball siguin dignes, accessibles i justes per a tothom i el teixit productiu no es deslligui de les necessitats dels i les vallesanes ni del territori. Tampoc és cap casualitat que aquesta iniciativa acabi a Badia, ja que som el municipi amb el nivell d'atur més alt, però sobretot perquè Badia és un dels llocs on moltes de les persones sense feina s'han organitzat de forma activa per lluitar en defensa dels seus drets.

És per això que, a més de convidar a tothom a participar de l'acte de l'assemblea d'aturats a les 18 h, us convidem a quedar-vos al final per poder discutir una proposta de manifest amb la intenció que pugui ser un punt de confluència del teixit associatiu, polític i sindical de Barberà per participar activament en la marxa/manifestació del 10 d'abril. Igualment podem parlar sobre quines altres accions podem portar a terme en la mateixa línia. Us demanem, per últim, que feu extensiva aquesta convocatòria a tothom que considereu pot estar interessat.

Una abraçada i salut!

El Casal de l'Esquerra
burgos, 22 Badia del Vallès 93 180 94 21
casalesquerra@gmail.com
http://casalesquerra.blogspot.com/