dilluns, 15 de juliol del 2013

L'AEB acomiada el curs amb un recital poètic

Per AEB coordinació

Arrabales del Alma ha estat el títol genèric del poemari recitat al Casal de l'Esquerra per Amelia Querol, autora. Una quarentena de persones han gaudit d'un recital que ha transitat per temes ben diversos, però amb el fil conductor de la sensibilitat social i la rebel·lia contra les injustícies dels nostres temps que l'autora denuncia amb vehemència.

Un cop acabat el recital, els presents han compartit una estona de conversa i unes copes de cava per acomiadar-se fins passat l'estiu quan l'activitat de l'Alternativa d'Esquerres es reprendrà com cada any. Fent memòria, alguns dels presents recordaven les xerrades sobre la situació a Palestina, el futur econòmic de Badia, la revolució bolivariana després d'Hugo Chávez, la presentació de la cooperativa SomEnergia, la passejada en record de la Concha, la participació a l'1 de maig, les celebracions de Sant Jordi i del dia de la República, les noves activitats familiars, la participació a la festa major o a la 5a Bicicletada pel Vallès, algunes de les activitats que l'AEB ha desenvolupat durant aquesta primera part de l'any al marge de l'activitat institucional a l'ajuntament.

Cal recordar que la faceta institucional de l'activitat de l'AEB no s'atura i els seus regidors continuaran seguintl'activitat municipal i l'estat del poble. Si necessites contactar amb ells pots fer-ho a través de grupmunicipal@aebadia.org